Gaziantep Çince Tercüman, Çince Tercüman Gaziantep - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Gaziantep Çince Tercüman, Çince Tercüman Gaziantep

 

Gaziantep Çince Tercüman

 
Çince profesyonel tercümanlarımız size en kaliteli bir ÅŸekilde tercümanlık hizmeti vermek amacıyla taleplerinizi bekliyoruz.
 

 

Gaziantep Çince Tercümanlık Hizmetlerimiz Neler

 
Gaziantep Fuar, Gaziantep Toplantı, Gaziantep Fabrika tercümanlığı,
 
Çinli Misafir karşılama tercümanlığı,
 
Gaziantep Makina montaj eÄŸitim tercümanlığı,
 
Gaziantep Tur, Gezi,  Gaziantep Rehber tercümanlığı,
 
Gaziantep EÄŸitim tercümanlığı,
 
 
 

 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiÄŸiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koÅŸulları ve diÄŸer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya baÅŸlıyorsunuz.
 
 
 
 

Gaziantep Hakkında

GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesinin en eski kültür merkezlerinden birisi olan Gaziantep, MÖ 4000 yıllarına kadar uzanan ve ilk uygarlıkların doÄŸduÄŸu, Mezopotamya ve Akdeniz arasında, tarihi Ä°pek Yolu üzerinde konumlanmıştır.Antik ulaşım yollarının, stratejik bazı konumların birleÅŸtiÄŸi, savunmaya ve saldırıya elveriÅŸli, antik ticaret yollarının kesiÅŸtiÄŸi bir kavÅŸakta bulunması ona tarihin bütün safhalarında bir çok medeniyetin göz dikmesine sebep olmuÅŸtur. Bu yollar KahramanmaraÅŸ’tan Sakçagözü’ne giden, Urfa, Kalkamış, Dülük, Ä°slahiye, Kilis ve Halep baÄŸlantılı ticaret yollarıdır. Kieppert,çizmiÅŸ olduÄŸu Anadolu haritasında bütün bu yolları göstermiÅŸtir.Kentin jeolojik durumu önemini artırmaktadır. Kommagene sınırları içerisinde kalan Toros DaÄŸları’nda antik dönemde kullanıldığı bilinen bazı maden yatakları vardır. Bu yörede demir madenlerinin iÅŸletildiÄŸi ve dönem tekniÄŸi ile çelik elde edildiÄŸini kitabelerde ifade edilmektedir.

 

Gaziantep’te Paleotik, Neolotik, Kalkeotik, Tunç ÇaÄŸlarına, Hitit, Med Asur Pers Ä°skender Selefkosler Roma, Bizans, Abbasiler ve Selçuklulara ait eserler bulunmaktadır. Hitit döneminden itibaren Gaziantep önemli bir dini merkez olmuÅŸtur. Hitit baÅŸ tanrısı TeÅŸup’un kutsal ÅŸehri olarak bilinen Dolichenos (Gaziantep) aynı özelliÄŸini Grek, Roma döneminde de korumuÅŸtur.Gaziantep kültürel zenginliÄŸi kadar doÄŸal güzellikleri, coÄŸrafyası, zengin mutfağı ve alışveriÅŸ imkanları ile tam bir turizm cennetidir.

 

Akdeniz Bölgesi ile GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesinin birleÅŸtiÄŸi noktada konumlanan Gaziantep Suriye’ye komÅŸu sınır ilimizdir. GüneydoÄŸu Torosların uzantıları olan Sof daÄŸlarının bulunduÄŸu ilde ayrıca Dülükbaba, Sam, Ganibaba ve Sarıkaya DaÄŸları da yer almaktadır. Ä°slahiye, Barak, Araban, Yavuzeli ve OÄŸuzeli ilin önemli ovalarını, Fırat Nehri, Nizip Çayı, Afrin Çayı, Merziman Çayı ve Alleben Deresi ise ilin önemli akarsularını oluÅŸturmaktadır.

 

Yarısından fazlası ziraata elveriÅŸli olan il toprakları zeytin, fıstık, meyve ve sebze bahçeleri üzüm baÄŸları pamuk ve buÄŸday tarlaları ile kaplıdır. Ä°lin daÄŸlık kesimlerinde kısmen çam, köknar, sedir ormanları, step ve yarı step bitki örtüsü bulunur.


Gaziantep yaban hayatı açısından zengin bir ildir. Ä°l dahilindeki ormanlarda bol miktarda keklik, turaç, yaban ördeÄŸi, yaban kazı, çil, çınalı baykuÅŸ, güvercin, serçe, an kuÅŸu, yaban domuzu, tavÅŸan, su kuÅŸları, kirpi ve bıldırcın bulunmaktadır.


Gaziantep, Akdeniz ve kara ikliminin geçiÅŸ noktasında yer almaktadır. Ä°lin güney kesimleri Akdeniz ikliminin etkisinde olmakla beraber, genel olarak yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise soÄŸuk ve yağışlıdır. Ä°lde yağış en çok kış ve ilkbahar aylarında görülür.Ä°lçeleri Araban, Ä°slahiye, Karkamış, Nizip, OÄŸuzeli, Nurdağı, Åžahinbey, Åžehit Kamil, Yavuzeli.

 

Etiketler » Gaziantep Çince Tercüman   » Çince Tercüman Gaziantep   » Çin Tercüman   » antep tercüman   » çince tercümanlık   » Gaziantep Fuar   » Gaziantep Toplantı   » Gaziantep Fabrika tercümanlığı   » Çinli Misafir karşılama tercümanlığı   » Gaziantep Makina montaj eÄŸitim tercümanlığı   » Gaziantep Tur   » Gezi   » Gaziantep Rehber tercümanlığı   » Gaziantep EÄŸitim tercümanlığı  
Google ARA: Gaziantep Çince Tercüman, Çince Tercüman Gaziantep

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ