ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı, CIN - Sangay - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı, CIN - Sangay

ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı

25~28 Nisan 2016  |  CIN - Sangay

 
Ülke - Şehir : CIN - Sangay 
 
Fuar Tarihleri : 25~28 Nisan 2016
 
Sektör :Plastik Kauçuk
 
Ürünler : Enjeksiyon, Extrüzyon, Şişirme, Kalıpları, Ekipmanları, Kimyasallar, Boyalar, Katkı Malzemeleri, Plastik Ve Kauçuk Ürünler Bu Fuarda Bulunucaktır.Ve Ayrıca 2700 katılımcı firma Chinaplas Fuarına Katılması Beklenıyor. Bu Fuarda Otomotiv, Elektronik, Ambalaj, İnşaat, LED Aydınlatma, Tıbbi Ve Diğer Yüksek Uç Uygulama Alanları Yararlanacak Ürünleri Ve Ekipmanları Bulunmaktadır.. Farklı Uluslararası Ülkelerden Gelen Ziyaretçiler Köpük, Reaktif Veya Takviyeli Reçine, Makineleri Ve Geri Dönüşüm Ekipmanları, Ölçüm, Kontrol Ve Yarı Test Cihazları, Kalıp Ve Ölür, Öncesi Ve Sonrası İşleme Makineleri, Aksam Ve Parçaları vb.
 
Organizatör : Adsale
  
Web : www.chinaplasonline.com/CPS15/lang-eng/Pre/index2016.aspx
 
 
 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 

ÇİNCE TERCÜMAN TALEBİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

UYARI: Bu içerik bilgilendirme amaçlıdır. Organizatör firma fuar tarihini haber vermeden değiştirebilir. Bu nedenle fuar tarihlerini her zaman, organizatör firmanın web sitesinden teyit etmenizi öneriyoruz.

 


ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı, CIN - Sangay Haberini Oku, ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı, CIN - Sangay Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »ChinaPlas 2016 » Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı » CIN - Sangay
Etiketler » ChinaPlas 2016   » Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı   » CIN - Sangay  
Google ARA: ChinaPlas 2016, Çin Plastik ve Kauçuk Endüstrisi Fuarı, CIN - Sangay

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri