BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı, ÇIN - Sangay - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı, ÇIN - Sangay

BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı

26~28 Mayıs 2016  |  ÇIN - Sangay

 
Ülke - Şehir : ÇIN - Sangay
 
Fuar Tarihleri : 26~28 Mayıs 2016
 
Sektör : Gıda
 
Ürünler : Organik Gıda Ürünleri, Organik hammadde ve yarı hazır urunler, Organik sebze ve meyve ürünleri, Organik et, süt ve balık ürünleri, Organik hazırlanmış yiyecek ve kolaylık ürünler, Organik dondurulmuş gıda,Organik sağlık, gıda ve şarküteri, Organik bebek maması, Organik içecek, Tarımsal kaynakları ve işleme, Seedlings ve tohum,Doğal böcek ilacı ve bitki ürünleri koruma, Toprak improvers, Hayvan yetiştiriciliği ve beslemeleri, Hizmetler Organik Sanayi , Dernekler , Sertifika ve kontrol hizmetleri , Pazarlama ve yönetim danışmanlığı
 
Organizatör : Nurnberg Messe
 
Web : www.biofachchina.com/en/home.php
 
 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 

ÇİNCE TERCÜMAN TALEBİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

UYARI: Bu içerik bilgilendirme amaçlıdır. Organizatör firma fuar tarihini haber vermeden değiştirebilir. Bu nedenle fuar tarihlerini her zaman, organizatör firmanın web sitesinden teyit etmenizi öneriyoruz.

 

 


BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı, ÇIN - Sangay Haberini Oku, BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı, ÇIN - Sangay Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »BioFach China » Şangay Organik Ürün Fuarı » ÇIN - Sangay
Etiketler » BioFach China   » Şangay Organik Ürün Fuarı   » ÇIN - Sangay  
Google ARA: BioFach China, Şangay Organik Ürün Fuarı, ÇIN - Sangay

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri