Çin Hangzhou Şehri Nasıldır, Çin Hangzhou Tercümanlık - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çin Hangzhou Şehri Nasıldır, Çin Hangzhou Tercümanlık

Hangzhou Hakkında
Hangzhou, Zhejiang bölgesinin ekonomik ve kültürel başkentidir. Şehrin ilk temelleri 2000 yıl önce atılmıştır.1127 yılında Hangzhou Güney Song Hanedanının başkenti konumundaydı ve tahminlere göre o yıllarda dünyanın en büyük şehriydi. Hangzhou o günlerde bu günlere kadar popularitesini korumus ve hala turistlerin uğrak bir noktası olarak yerini almıştır. 
Shanghai’dan 180 kilometre uzakta kurulmuştur. İklimi her mevsim rahat ve bunaltıcı değildir. Yıllık ortalama sıcaklık 17 derecedir, ortalama sıcaklık değerleri ocak ayında 4 derece, haziran ayında 28 derecedir. 
 
Hangzhou’da Yaşam 
Hangzhou yabancılar için yaşanılabilecek çok konforlu ve rahat bir şehirdir. Ekonominin turizme dayalı olması,yabancılar için zaman geçirecek bir çok ortamın oluşmasına zemin hazırlamıştır. 
 
Ulaşım 
Hangzhou da en gelişmiş ulaşım sistemi otobüslerdir. Bu otobüsler yardımı ile istediğiniz hemen hemen bütün şehirlere gidebilirsiniz. Yıl sonuna açılması planlanan hali hazırda bir metro hattı da mevcuttur. Aynı zamanla kiralama yöntemi ile bisikletler ulaşımda önemli yer tutmaktadır. Hangzhou’dan Shanghai’ya hızlı tren ile 1 saat gibi kısa bir sürede ulaşabilirsiniz.
 
Alışveriş 
Alışveriş yapmayı sevenler için Hangzhou tam bir cennettir. Tüm ünlü markaları ve birçok çeşidi pazarlık yaparak çok uygun fiyatlar ile alma şansınız vardır. Ünlü caddesi olan Qing He Fang de hemen hemen istediğiniz her türlü ürünü bulmanız mümkün. İpek ve çay genel de satılan en popular ürünlerdendir. Aynı zamanda yabancıların alışık olduğu bir çok süper marketi bulmanızda mümkün carrefour, metro, tesco… 
 
Yemek 
Çin’in diğer şehirlerinde olduğu gibi Hangzhouda da restorantlar birçok yemek çeşidi sunmaktadır. Birçok uluslar arası yemek satan restoran bu şehirde mevcuttur. Ekşi ve tatlı balıkları özellikle bu bölgede çok meşhurdur. 
 
Yeni Hangzhou 
Hangzhou Çin’de en güzel ve muhteşem bir zengin kültürle bezenmiş bir şehir olarak bilinir. Birçok ünlü şairin esinlendiği Batı Gölüde bu şehrin sınırları içerisindedir. Etrafı dağlar ile çevrili doğar bir kale görünümündedir. Bir çok tapınak ve eski binayı şehir içlerinde görmek mümkündür. 
Müzeler konusunda da Hangzhou isminden çok söz ettirir. Bulunan ipek müzesi , çay müzesi bunların en ilginç olanlarındandır. 
Ama gece çöktüğünde yeni bir hayat başlar ve gençlerin hiç çıkmak istemeyecekleri muhteşem bir gece hayatına sahiptir. 
 

 

 

Nasıl Yeminli Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 
 

 


Çin Hangzhou Şehri Nasıldır, Çin Hangzhou Tercümanlık Haberini Oku, Çin Hangzhou Şehri Nasıldır, Çin Hangzhou Tercümanlık Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Hangzhou Hakkında » Hangzhou’da Yaşam » Çin Hangzhou Şehri Nasıldır » Çin Hangzhou Tercümanlık » Çin Hangzhou ulaşım » Çin Hangzhou yemekleri
Etiketler » Hangzhou Hakkında   » Hangzhou’da Yaşam   » Çin Hangzhou Şehri Nasıldır   » Çin Hangzhou Tercümanlık   » Çin Hangzhou ulaşım   » Çin Hangzhou yemekleri  
Google ARA: Çin Hangzhou Şehri Nasıldır, Çin Hangzhou Tercümanlık

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri