Çin'in Bulgaristan'a Yatırım İlgisi Devam Ediyor - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çin'in Bulgaristan'a Yatırım İlgisi Devam Ediyor

Çin menşeli ACN Wolrdwide şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Nelson Wong Bulgaristan'ın Karlıova ilçesinin Belediye Başkanı ile görüşmüş olup, Karlıova Sanayi Bölgesi'nde yatırım ve bölgenin sanayi ve altyapı merkezine dönüştürülmesi imkanlarını araştırmıştır.  Belediyeden yatırımcılara azami derecede destek vermeye hazır olduklarını belirtmişlerdir.
 
Nelson Wong'un, Çin’de önde gelen yatırımcı ve iş dünyası profesyonelleri arasında yer aldığı belirtilmektedir.  Wong, yeni iş ve yatırım imkanlarını belirleme, iş anlaşmalarını yapılandırma ve yaratıcı finans yaklaşımı, planlama, gelişim ve gayrimenkul edinme ve birleşme alanlarında çalışmaktadır.  Bulgaristan Şangay Başkonsolosu  Dimitır Abaciev,  ev sahiplerine Wong’un Bulgaristan ziyareti için önceden bilgi vermiştir.
 
Karlıova ziyareti sırasında Nelson Wong,  Çin’in, yatırımlarını Avrupa’ya yönlendirmek isteyen ve dünyadaki gelişen en büyük ülke olduğunu hatırlatmıştır. Wong, Bulgaristan Başkonsolosu Dimitır Abaciev ve Karlıovalı Branimir Botev sayesinde Karlıova Belediyesindeki yatırım  imkanlarını hakkında bilgi sahibi olduğunu  işaret etmiştir. Wong, büyük yatırımcıların, Belediye’den alacakları vergi indirimleri ve teşvikleri  ile ilgilendiklerini açıklamıştır. ACN Wolrdwide Başkanı, elektrik otobüsleri üreten büyük bir şirketin üretim hattının buraya aktarılma imkanı dile getirilmiştir. Bundan sonra Karlıova Belediyesinin bu şirketin bulunduğu Çin kenti ile kardeşlik kurması beklenmektedir. 
 
 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 
 

 


Çin'in Bulgaristan'a Yatırım İlgisi Devam Ediyor Haberini Oku, Çin'in Bulgaristan'a Yatırım İlgisi Devam Ediyor Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »
Etiketler »  
Google ARA: Çin'in Bulgaristan'a Yatırım İlgisi Devam Ediyor

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri