Pekin'in hedefi Güney Çin Denizi'nden 'Maldivler' yaratmak - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Pekin'in hedefi Güney Çin Denizi'nden 'Maldivler' yaratmak

"Planlara göre, Güney Çin Denizi'nde deniz uçağı turları, düğün organizasyonları, balık tutma ve dalış turları düzenlenecek" diyen Xiao, turistlerin gelişiyle birlikte dalgıç ve rüzgar sörfçülerine ihtiyaçları olacağını kaydetti.
 
 
 
2013 yılında Çin, Güney Çin Denizi'ndeki hak iddialarını güçlendirmek için bölgedeki sivil varlığı artırmak üzere bölgeye gemi turları düzenlemeye başlamıştı.  
 
6 ÜLKE GÜNEY ÇİN DENİZİ'NDEKİ ADACIKLARDA HAK İDDİA EDİYOR
 
Çin, Tayvan, Brunei, Malezya, Vietnam ve Filipinler, petrol, doğalgaz ve balıkçılık açısından zengin kaynaklara sahip olan Güney Çin Denizi'ndeki adacıkların hepsi ya da bir bölümünde hak iddia ediyor.
 
Güney Çin Denizi'nin büyük bir bölümü üzerinde hak iddia eden Çin, toprak iddialarını güçlendirmek için denizde yapay adacıklar oluşturmuştu.
 
 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 
 
 
 
 
 
Pekin yönetimi, ihtilaflı Güney Çin Denizi'ndeki bazı adaları Maldivler tarzı tatil beldesine dönüştürmeyi amaçlıyor.

Pekin'in hedefi Güney Çin Denizi'nden 'Maldivler' yaratmak Haberini Oku, Pekin'in hedefi Güney Çin Denizi'nden 'Maldivler' yaratmak Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Pekin\'in hedefi Güney Çin Denizi\'nden \'Maldivler\' yaratmak
Etiketler » Pekin\'in hedefi Güney Çin Denizi\'nden \'Maldivler\' yaratmak  
Google ARA: Pekin'in hedefi Güney Çin Denizi'nden 'Maldivler' yaratmak

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri