Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü

İçme Çay, Çin's Ulusal içecek ile bir tarih arasında Daha göre 4700 yıl, olduğunu bir asırlık gelenek için Çince insanlar. Bahar çaylar vardır özellikle popüler için onların zengin tatlar.
 
Hasat the en iyi Çince Çay yapraklar olduğunu merkezli üzerinde the en iyi zaman için tüketmek onları. Orada vardır sayısız çeşitleri için seçmek itibaren, itibaren yuhua Çay itibaren Nanjing, Biluochun itibaren Suzhou, Longjing itibaren Hangzhou, zhuyeqing itibaren Chengdu ve Babao Çay itibaren Xi'bir.
 
İçinde kutlama arasında bahar ve the Çince Çay kültür, Shangri La Oteller ve Resorts sunulan bir çay-ilham mutfak deneyim içinde Nisan karşısında beş Destinasyon.
 
The çay-ilham bulaşık vardı oluşturulan tarafından Shangri La's Çince yönetici şefler: Peter Yu içinde Hangzhou, Joe Hou içinde Nanjing, Li tok fan içinde Chengdu, azgın Zhang içinde Xi'bir ve David Lui at jing bir Shangri La, Batısında Şangay.
 
The şefler sunulan onların yorumlar arasında the bahar sezon, entegre çaylar ve the taze mevsimlik üretmek içine onların bulaşık.
 
Her otel's menü oldu tasarlanmış için vitrin the benzersizlik arasında her hedef ve özellikli Shangri La's bahar Çay gibi tavsiye tarafından the Shangri La grup's profesyonel Çay sommelier. promosyon menüler vardır mevcut a kadar the son arasında Mayıs ayı.
 
 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 
 

 


Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü Haberini Oku, Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü
Etiketler » Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü  
Google ARA: Çinde 4.700 Yıllık Çay Kültürü

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri