Çinden Nasıl Makina Alınır?, Çince Tercüman - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çinden Nasıl Makina Alınır?, Çince Tercüman

 
Çinden hammadde işleme makinesi, dolum makinesi, ambalaj makinesi, baskı makinesi, inşaat makinesi, metal işleme makinesi yada tekstil makinesi getirmek için ne yapmalı. Çinde nereden alabileceğiniz, fiyatları konusunda iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor. İnternetten bulduğunuz makina üreticisi firmalarının güvenilir olduğuna emin olun. Makina fuarlarına katılmak ve alacağınız makinaları önceden görmek faydalı olacaktır. Çinde bulduğunuz makinanın CE belgesi olup olmadığını kontrol edin. Makinayı satan firmadan referans isteyin. Özellikle Türkiyeye makina satmış olan Çin firmalarına öncelik verin. Mümkünse Çinli firmadan makina sattıkları Türk firmaları ile iletişime geçip makina performansları ve arıza durumları hakkında gerçek bilgiler alın. Makinanızın ve yedek parça garantisini mutlaka alın. Hatta Makina alırken olası arıza çıkarabilecek parçalardan da birkaç tane almayı ihmal etmeyin. Makinanızı paketletmeden önce çalıştırıp deneyin yada denetin. İstediğiniz makina Türkiyeye geldikten sonra Çinli montörler makinanızı montaj için Türkiye’ye gelecek. Montaj sırasında mutlaka Çince tercüman bulundurun. 
 

 

Nasıl Çince Tercümanlık Hizmeti Alabilirsiniz?

 
- Telefonla (whatsapp)  nolu telefondan yada tercüman talep formu veya cindeturktercuman.com@gmail.com üzerinden çince tercüman ekibimizden talep edebilirsiniz.
 
- En Kısa Sürede talep ettiğiniz tercüman ihtiyacınıza göre belirlenip size fiyat, çalışma koşulları ve diğer sorularınızı cevaplayarak tercümanlık hizmeti almaya başlıyorsunuz.
 
 

 


Çinden Nasıl Makina Alınır?, Çince Tercüman Haberini Oku, Çinden Nasıl Makina Alınır?, Çince Tercüman Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Çinden makina almak » Çinden Nasıl Makina Alınır? » Çince Tercüman
Etiketler » Çinden makina almak   » Çinden Nasıl Makina Alınır?   » Çince Tercüman  
Google ARA: Çinden Nasıl Makina Alınır?, Çince Tercüman

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri