Amasya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Amasya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makinayı Amasya bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Amasya bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Amasya bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

 Amasya Organize Sanayi Bölgesi 1993 Yılında Amasya-Çorum karayolunun 23.km sinde 75 hektar alan üzerine kurulmuştur.2006 yılında OSB bitişindeki jandarmaya tahsisli 45.500 m2 hazine arazisi ve 2013 yılında bölgemize dahil olan 35.000 m2 hazine arazisinin’de bölgeye dahil edilmesi ile birlikte bölgenin toplam büyüklüğü 92 hektar alana ulaşmıştır.
       Sanayi ve Ticaret Bakanlığımızın kredi desteği ile 1994 yılında ihale edilerek Bölgemizin altyapı inşaat çalışmalara başlanmış, bölgenin Kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu, yol alt temel ve temel seviyesi ile kanalizasyon deşarj hattı inşaatları 1996 yılı sonunda tamamlanmıştır.
       -AG-OG Elektrik iç şebekesi 1996 yılında ihale edilmiş, iç şebeke trafo binaları ve iç tesisatları ile şebeke direk ve hatları inşaatı 1997 yılında tamamlanmış olup Şebekede 10 adet trafo ve bina mevcuttur.
       -Bölgemizin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak üzere; Kayabaşı trafo merkezi ile Amasya O.S.B. arasında 8,5 km.lik enerji nakil hattı 2000 yılında ihale edilmiş ve yapımı tamamlanmıştır. Trafo merkezi ile O.S.B. arasında 40 adet galvaniz çelik kafes direk dikilmiş, 8,5 km. 2x 3/0 pigeon iletken tel çekilmiştir. Amasya OSB olarak 01.04.2009 tarihi itibari ile EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu)’dan Elektrik Dağıtım Lisansını almış, bölgede 01.10.2011 yılından bu tarafa elektrik dağıtım ve satışına başlanmıştır.         
        Bölge iç yolları temel ve sıcak beton asfalt kaplama ile yaya kaldırım betonu inşaatının ihalesi 2001 yılında yapılmış ve inşası tamamlanmıştır. Bölgemizin İçme suyu iki adet derin kuyudan ortalama 25 lt/sn elde edilmekte ve 500 ton kapasiteli su deposu ile bölgeye dağıtılmaktadır.
        Bölgemizde alt yapı çalışmaları devam ederken 1995 yılından itibaren Yatırımcılarımıza Arsa tahsislerine başlanmıştır. Amasya Organize Sanayi Bölgemiz 92 Hektar alan üzerine kurulmuş olmasına rağmen Sağlık Bantları,Yeşil alanlar,Sosyal Alanlar,Park alanları,Yollar ve sit alanı olarak kabul edilen (Bölgemiz  sınırları içinde yaklaşık 5,1 Hektar sanayi alanı,Kültür Bakanlığı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından 1995 yılında 1. derece Arkeolojik Sit alanı olarak tescil edilmiştir.) alanlar çıkartıldığında ancak 37.4 hektar 31 adet sanayi parseli oluşturulabilmiştir.bugün itibari ile 31 Adet 37.4 Hektar Sanayi Parseli 27 firmaya tahsis edilmiştir.
      Bölgemizde ağırlıklı sektör olarak Mermer ön plana çıkmış sırası ile Mobilya ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalarda bölgede yerini almıştır. Bölgemizde aylık ortalama 1.500.000 Kw/h Elektrik enerjisi ve 15.000 ton su kullanılmaktadır, bölgemizdeki sanayi parselleri 4562 Sayılı kanunun ek 3. maddesine istinaden % 60 Bedelsiz % 40 Bedelli olarak tahsis edilmektedir
     Bölgemizde bulunan firmalardan, tahsis edilen arsa için 0,045-Tl/m2 arsa aidatı,sudan ise 1,00  tl/ton+KDV(%8) ücret alınmaktadır.
     Bölgemiz Ankara ya 330 km Samsun’a 130 km Tokat’a 110 Çorum’a 90 km mesafede olup Amasya il merkezine 23 km mesafededir en yakın demiryoluna 10 km en yakın havalimanı olan Merzifon Havaalanına 50 km en yakın liman olan Samsun limanına 155 km mesafededir.Bölgemizde alt yapı çalışmaları devam ederken 1995 yılından itibaren Yatırımcılarımıza Arsa tahsislerine başlanmıştır. Amasya Organize Sanayi Bölgemiz 92 Hektar alan üzerine kurulmasına rağmen yeşil alanlar, sağlık bantları yollar ve özellikle Sit alanı olarak ilan edilen alanlar çıkartıldığında Bölgede yaklaşık 37.4 Hektar Sanayi Parseli ancak oluşturulabilmiştir.
      Bölgemizde arsa birim m2 fiyatı, 10.00. TL/m2.(%60 bedelsiz %40 bedelli olarak uygulanmaktadır)
      ayrıca metrekare başına 5.00.-TL katılım bedeli alınmaktadır.
      Bölgemizde bulunan firmalardan, tahsis edilen arsa için  0,50.tl/m2 arsa aidatı
      Bölgemizde su ücreti 1,20  tl/ton+%8kdv. olarak uygulanmaktadır.(01.11.2019 Tarihi itibari ile)
    Bugün itibari ile bölgemizdeki 31 Adet 37.4 Hektar Sanayi Parseli- 28 Firmaya Tahsisli bu firmalardan  20 Firma Faal 2 firma İnşaat 3 Firma Proje- 3 Firma Kapalı (gerekli şartları yerine getirmediğinden parsel tahsisleri iptal edilen -1 firma Ekincilere Mermere ait 19.923,35 m2 parsel boş olarak gözükmekte fakat hukuki süreçler devam ettiği için tahsisleri yapılamamaktadır.

Amasya Organize Sanayi Bölgemizdeki 28 adet firmamızdan
11 adet Mermer (Pakiş,Alkataş,Gökmer,Alternatif,Albamar,Kapadokya,Sarem,ZensaGranit,Pileki Mermer ,Türkmenoğlu Mermer,Feritoğulları Mermer)         
 2 adet mobilya (4Line –Verde Mobilya)
 1 adet gıda (Selim Koçak K.Yemiş)
 1 adet naylon poşet (Nesil Gıda Ambalaj)
 1 adet Organik gübre (AziTarım)
 1 adet amonyak dolum tesisi (Cold Gaz)
 1 adet Dış cephe kaplama firması (Asil yapı)
 1 adet PVC Pencere firması (Atlaskent PVC)
 1 adet Gıda Paketleme firması (Yıl-Tar Tarım) olmak üzere toplam 20 firma faaliyette olup;
 
 1 adet Su Ürünleri Sektöründe faaliyette bulunacak (Emir-Pa Pazarlama)  
 1 adet Yaş ve Kuru Meyve ve Sebze Paketleme  (Evergreen Tarım Ltd. Şti.)   
 2 firma inşaat aşamasındadır.

 2 adet organik gübre firması (applefert -ceragro)
 1 adet gıda firması (Adal gıda) 
 3 Adet firma Proje aşamasındadır.
  
 3 adet firma ise kapalı durumdadır (Ekinciler Mermer–Yılsar Gıda-Nuri Şenel Mermer )
    Amasya Organize Sanayi Bölgemizdeki faaliyette bulunan 20 adet firmamızda yaklaşık ortalama 500 kişi istihdam edilmekte olup, diğer  taraftan Özellikle Mermer firmaları ile bağlantılı olarak çalışan Kervansaray,Akyazı Eliktekke ve Musa köy civarındaki mermer ocaklarında çalışanlarla birlikte yaklaşık 1000 kişilik istihdam sağlanmaktadır.  


Amasya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Amasya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Amasya Çince Tercüman » Amasya Makina Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Amasya Çince Tercüman   » Amasya Makina Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Amasya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri