İskenderun demir ve çelik aş hatay özel endüstri bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

İskenderun demir ve çelik aş hatay özel endüstri bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduÄŸunuz makinayı Hatay Ä°skenderun bölgesinde fabrikanızda açılış aÅŸamasından, kurulum aÅŸaması ve test aÅŸaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Hatay Ä°skenderun bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından saÄŸlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doÄŸrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de saÄŸlanmaktadır.

Hatay Ä°skenderun bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eÄŸitimi , Çinli ÖÄŸretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletiÅŸimi saÄŸlamak üzere Çince Makine eÄŸitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

Ä°lerleyen aÅŸamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüÅŸmek istediÄŸinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eÄŸitimine kadar ve daha sonraki her aÅŸamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Ä°skenderun Demir ve Çelik AÅž’nin Hatay Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesine iliÅŸkin CumhurbaÅŸkanı kararı resmi gazetede yayınlandı. Söz konusu karar 1444.2 hektar alanı kapsayacak.

ÖZEL ENDÜSTRÄ° BÖLGELERÄ°NÄ°N AVANTAJLARI

– Projesine göre bölgenin yatırımlara hazır hale gelmesi için gereken altyapıya iliÅŸkin masraflar, bakanlık tarafından karşılanabilir.

– Bakanlık tarafından özel mülkiyete konu alanlar kamulaÅŸtırılabilir. Projesine göre kamulaÅŸtırmaya iliÅŸkin masraflar da bakanlık tarafından karşılanabilir.

– Harita, etüt raporu, imar planları, alt ve üst yapı projeleri bakanlık tarafından onaylanır. Bu iÅŸlemler için bedel alınmaz. Yapı ruhsatı, yapı kullanma izni, iÅŸ yeri açma çalıştırma ruhsatı bakanlık tarafından verilir ve söz konusu ruhsatlar için harç alınmaz.

– Yatırım için ÅŸart olan ´ÇED gerekli deÄŸildir´ veya ´ÇED olumlu´ kararları en geç 2 ay içinde verilir. Bakanlık tarafından verilen onay ve izinler ile tesisin üretime geçmesi için alınan diÄŸer izinler ilgili kurumlarca 15 gün içinde verilir.

– Hazine arazileri üzerinde 49 yıllığına irtifak hakkı veya kullanma izni verilir. Ä°rtifak hakkı veya kullanma izni bedeli, taşınmazın emlak vergisine esas asgari metrekare birim deÄŸeri toplamının binde 5´i, stratejik yatırım olması durumunda ise binde 1´i oranında belirlenir.

– Özel endüstri bölgelerine iliÅŸkin CumhurbaÅŸkanınca ek teÅŸvikler belirlenebilir.

– Yatırım TeÅŸvik Belgesi alan yatırımlar, vergi indirimi ve sigorta primi iÅŸveren hissesi desteÄŸi açısından bulundukları bölgenin bir alt bölgesinde saÄŸlanan oran ve sürelerde bu desteklerden yararlanabilir.

– Bölgede yer alan bütün binalar emlak vergisinden, arsaların tahsisine iliÅŸkin sözleÅŸme ve taahhütnameler damga vergisinden muaftır.

– Bölgede yer alan gayrimenkullerin ifraz, taksim veya birleÅŸtirme iÅŸlemleri, söz konusu bölgelerde bulunan arsaların tahsisi nedeniyle ÅŸerhi gerektiren iÅŸlemleri ile bu arsa ve üzerine inÅŸa edilen binaların tahsis edilene devir ve tescil iÅŸlemleri ve cins deÄŸiÅŸikliÄŸi iÅŸlemleri harçtan muaftır.


İskenderun demir ve çelik aş hatay özel endüstri bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, İskenderun demir ve çelik aş hatay özel endüstri bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Hatay Çince Tercüman » Hatay Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Hatay Çince Tercüman   » Hatay Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: İskenderun demir ve çelik aş hatay özel endüstri bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ