Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Hatay Antakya  bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Hatay Antakya  bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Hatay Antakya  bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

 2001 yılında tüzel kişilik kazanan Antakya OSB’de tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış olup genişleme çalışmaları 498 dönüm büyüklüğündeki 1. Etapta tamamlanmıştır. Geri kalan 870 dönüm büyüklüğündeki 2. Etapta ise çalışmaların 2021 yılı içerisinde yapılması hedeflenmektedir. Toplamda 203 hektar büyüklüğe ulaşan Antakya OSB’de 129 hektar alan sanayicinin hizmetine 100 adet sanayi parseli olarak sunulmuştur.

 Antakya Organize Sanayi Bölgesindeki parsellerin tamamı yatırımcılara tahsis edilmiştir. Şu an tahsis edilebilecek parsel bulunmamaktadır. Bu parsellerin üzerinde Aralık 2019 tarihi itibariyle 74 tesis üretimde, 16 tesis inşaat aşamasında 10 tesis proje safhasındadır. Bölgede faaliyet gösteren firmalarda fiili istihdam 2.200 kişi civarındadır. Yatırımların başında tarımsal gıda, makine ve metal sektörleri bulunmaktadır. 2018 yılında Antakya OSB’den gerçekleştirilen ihracat tutarı 50 milyon USD’dir.

 Antakya Organize Sanayi Bölgesi Hatay Havaalanına 12 Km, Reyhanlı Cilvegözü sınır kapısına 48 Km, İskenderun Limanına 35 Km, İskenderun Demir Çelik Fabrikasına 54 Km, Yumurtalık Serbest Bölgesine 70 Km. mesafesi ile özellikle ihracata yönelik yatırımlar için hem hammadde, hem mamul akışını sağlayacak mükemmel bir kavşak konumundadır.


Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Hatay Çince Tercüman » Hatay Makina Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Hatay Çince Tercüman   » Hatay Makina Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Hatay Antakya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri