Ardahan Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Ardahan Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Ardahan  bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Ardahan  bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Ardahan  bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinada meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Osb Kuruluş Tarihi  :1994

Konumu  :Eski Hanak Yolu Üzeri 

Toplam Alan  :514.000 m²

Toplam Parsel Sayısı  : 34 Adet (30’u İşyeri  ve 4’ü ise İdari ve Sosyal Tesis için kullanılmak üzere toplam 34 Parsel)

Organize Sanayi Bölgesindeki Başlıca Sektörler

Tekstil Ve Mobilya  :5 Adet Sanayi Parseli tahsis edilmiştir.

Yapı Malzemeleri Üretimi  :11 Adet Sanayi Parseli tahsis edilmiştir.

Makine İmalatı  :5 Adet Sanayi Parseli tahsis edilmiştir.

Gıda  :9 Adet Sanayi Parseli tahsis edilmiştir.

Altyapı Kapsamında Yapılan İşler:

Alt yapı %100 tamamlanmış olup, toplam 2.958 metre (3 adet bölge içi) yol , kanalizasyon atık su şebeke ve kolektörü, yağmur suyu tahliye sistemi, içme ve kullanma suyu terfi hattı şebeke ve deposu, beton yol kilit parke tretuvar, yüksek gerilim ve alçak gerilim elektrik şebekesi ve enerji nakil hattı yapımı tamamlanmıştır.

 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgesi Kanunun geçici 9 uncu maddesine istinaden düzenlenerek 26/08/2011 tarih ve 28037 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Organize Sanayi Bölgelerinde yer alan parsellerin gerçek ve tüzel kişilere tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisine dair yönetmelik” gereğince tamamen bedelsiz olarak tahsis edilmektedir. 


Ardahan Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Ardahan Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Ardahan Çince Tercüman » Ardahan Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Ardahan Çince Tercüman   » Ardahan Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Ardahan Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri