Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Ankara bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Ankara bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Ankara bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Geleceğin Sanayi Kenti” demek; bugünün başarısıyla/ emeğiyle/ mücadelesiyle yarınları inşa etmek demektir.

Biz Başkent OSB olarak, bölge politikamızı “gelecek” vizyonuyla oluşturduk. Attığımız her adımda; öngörülü, planlı, kararlı, yenilikçi ve dünya standartlarını esas alarak hareket ettik.

Bizim hikâyemiz; yıllar evvel ‘Ankara’yı Sanayi’nin Başkenti’ yapma mücadelesi çerçevesinde, yeni bir sanayi yerleşkesi ve yapılaşma arayışı içine girerek başladı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Aralık 2003 tarihinde ilk tuğlayı koyarak cesaretlendirmesiyle de başlangıç startını vermiş olduk.

2019 yılında 3.etap genişleme alanımızın onaylanmasıyla birlikte, Başkent OSB bugün Türkiye’nin 5. Büyük Organize Sanayi Bölgesi konumuna ulaşmıştır.

 OSB’miz; Türkiye’nin Başkenti Ankara’da yer alan ve tüm coğrafi yönlere bağlantılı büyük ticaret koridorlarının merkezinde ve kavşak noktasındadır.

Bölgemiz; Ankara’nın Batı koridorunda şehir merkezine 33 km mesafede, Temelli Malıköy’de 4 Organize Sanayi Bölgesinin bulunduğu 40.000 dönümlük bir sanayi havzasında yer almaktadır.

Sektörel dağılımda; mevcut yatırımların %60’ı metalürji ve makine, %10’u savunma, %9’u kimya, %5’i gıda, %4’ü ilaç ve medikal oluştururken, % 12’si ise diğer sektörler firmalarından oluşmaktadır.

Başkent OSB’nin içinden geçen Ankara Çayı’nın iki yakası kentsel merkez olarak planlanmıştır.

 Ankara’da kendi Konvansiyonel Arıtma Tesisini kuran ilk Organize Sanayi Bölgesi olma özelliğine sahibiz.

Başkent OSB, faaliyetlerini standart alt yapı hizmetleri sunmanın ötesinde bir bakış açısı ile ‘’Geleceğin Sanayi Kenti’’ vizyonunu benimseyerek gerçekleştirmektedir.

Bölgemiz benimsediği vizyon kapsamında, Orta ve Yükseköğretim Eğitim Kurumları, Öğrenci Yurdu ve Sosyal Yaşam Alanları dışında yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan Lojistik Merkezi Projesi ve Yenilik Merkezi adımları ile yaşanabilir/sürdürülebilir bir sanayi kenti olma yolunda hızla ilerlemektedir.


Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Ankara Çince Tercüman » Ankara Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Ankara Çince Tercüman   » Ankara Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri