Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Afyonkarahisar bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Afyonkarahisar bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Afyonkarahisar bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Afyonkarahisar bölgesinde Çince tercümanlık hizmeti verebileceğimiz Organize Sanayi bölgeleri,BOLVADİN OSB Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayi Bölgesi DAZKIRI DOKUMA VE KO Afyonkarahisar Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi DİNAR OSB Afyonkarahisar Dinar Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi EMİRDAĞ OSB Afyonkarahisar Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İSCEHİSAR MERMER İHT Afyonkarahisar İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi AFYONKARAHİSAR MERKEZ 2.OSB AFYONKARAHİSAR MERKEZ 2.OSB Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi AFYONKARAHİSAR OSB Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi SANDIKLI OSB Afyonkarahisar Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi Afyonkarahisar Şuhut Organize Sanayi Bölgesi ŞUHUT OSB Afyonkarahisar Şuhut Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi, Afyonkarahisar İlinde, Vali, Belediye Başkanı ve Ticaret Odası Başkanlığı ile oluşturulmuş müteşebbis teşekkülün girişimleriyle, 27.03.1980 tarihinde kurulmuştur. 1984 yılından itibaren, 230 hektar alanda altyapı hizmetlerine ağırlık veren Organize Sanayi Bölgemizde, 1987 yılında ilk fabrikamız faaliyete başlamıştır.

Sanayi bilincinin Afyonkarahisar’da artan önemi neticesinde Organize Sanayi Bölgesinde, sanayi için tahsis edilen parseller kısa sürede doluluk oranını yakalamıştır. Yatırımcıya, yeni yatırım yerleri tahsis etmek amacıyla, 1 İlave Alan dediğimiz, Mevcut Organize Sanayi Bölgesi ile Akçin Köyü arasında kalan, organize Sanayi bölgesinin Güney Doğusunda 62 Hektarlık alan, 1997 senesinde Organize Sanayi Bölgesine dahil edilmiştir.

Bu alanda yer alacak yeni tesislerin küçük parsellere olan yoğun talep nedeniyle bu bölgede parsel büyüklüğü 5.000 m2 olarak düzenlenmiştir. İlimizin konumu itibariyle lojistikle ilgili artan önemi ve sanayi bilincinin sürekli gelişmesi neticesinde, 2004 yılında, Organize Sanayi Bölgesinin Kuzeyinde, Afyon Kocatepe Üniversitesinin Doğusunda, Erenler Köyünün Güney Doğusunda, 173.2 hektar olarak planlaması yapılan alan, bölgemiz sınırlarına dahil edilmiş, yatırımcının hizmetine açılmıştır.


Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Afyonkarahisar Çince Tercüman » Afyonkarahisar Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Afyonkarahisar Çince Tercüman   » Afyonkarahisar Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri