Bilecik Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Bilecik bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Bilecik bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Bilecik bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Bilecik bölgesinde Çince tercümanlık hizmeti verebileceğimiz Organize Sanayi bölgeleri,Bilecik 1 Organize Sanayi Bölgesi BİLECİK 1 OSB Bilecik 1 Organize Sanayi Bölgesi Bilecik 2 Organize Sanayi Bölgesi BİLECİK 2 OSB Bilecik 2 Organize Sanayi Bölgesi Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi BOZÜYÜK OSB Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Bilecik Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi OSMANELİ OSB Bilecik Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi Bilecik Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi PAZARYERİ OSB Bilecik Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi Bilecik Söğüt Organize Sanayi Bölgesi SÖĞÜT OSB Bilecik Söğüt Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Organize Sanayi Bölgesi 15/06/1976 Tarihinde 7/12207 sayılı kararname ile kurulmuştur. Bu kararnameye dayanılarak İl Özel İdaresinin ve Bilecik Belediyesinin katılımları ile şehir merkezine 4 km’lik mesafede 1.500.000 m² arazi kamulaştırılmıştır. Gerekli olan yeşil alanlar, yollar, sosyal tesisler için yerler ayrıldıktan sonra kalan 1.149.469 m²’lik alanda 45 adet sanayi parseli üretilerek 43 sanayiciye tahsis edilmiştir. 1996 Yılı itibari ile %100’lük doluluk oranına ulaşan Bölgemiz, 2004 yılına kadar ödenmesi gereken arsa alımında kullanılmak üzere kamudan alınan kredi borçlarını 1996 yılında ödeyerek Türkiye’nin ilk özerk OSB’si olmuştur.

Günümüz itibari ile Bölgemiz İdari Binanın eski olması sebebi ile OSB İdari Bina ve Kreş Binası yapım inşaatları önümüzdeki aylarda başlayacaktır.

SEKTÖRLERİN TANITIMI

Sanayi Bölgemiz içerisinde ağırlıklı olarak bulunan sektörler mermer, taş, seramik, hazır beton sektörleridir. Bunlar haricinde suni deri suni kösele imalatı, fabrikasyon metal ürünleri imalatı, alüminyum diğer metalik olmayan mineral ürünlerin imalatı ve kimya sanayi, lastik tesisleri de bulunmaktadır.


Bilecik Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Bilecik Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Bilecik Çince Tercüman » Bilecik Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Bilecik Çince Tercüman   » Bilecik Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Bilecik Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri