Burdur Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Burdur Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Burdur bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Burdur bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Burdur bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Burdur bölgesinde Çince tercümanlık hizmeti verebileceğimiz Organize Sanayi bölgeleri,BURDUR ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Burdur Bucak Organize Sanayi Bölgesi BUCAK OSB Burdur Bucak Organize Sanayi Bölgesi Burdur II Organize Sanayi Bölgesi BURDUR II OSB Burdur II Organize Sanayi Bölgesi Burdur Organize Sanayi Bölgesi BURDUR OSB Burdur Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Organize Sanayi Bölgeleri kurma fikri, yurdumuzda 1961 yılında benimsenen ana görüşler çerçevesinde başlamıştır.

OSB’ler sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak, çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek, kentleşmeyi yönlendirmek, kaynakları rasyonel kullanmak, bilgi ve bilişim teknolojilerinden yararlanmak, sanayi türlerinin belirli bir plan dâhilinde yerleştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla, sınırları belirlenmiş alanlardır. Bu alanlar planlanırken, sanayi parselleri ile birlikte ulaşım, elektrik ve doğalgaz, içme ve kullanma suyu, atıksu, yağmursuyu, arıtma, Telekom altyapısı vb. gibi tüm üst ve altyapı tesisleri ile birlikte planlanmaktadır.

Organize Sanayi Bölgelerinde yer alacak sanayi tesisleri, devletin getirdiği tüm teşvik imkanlarından ve kredi işlemlerinden yararlandırılmaktadır. Yatırımlar döviz kazandırıcı hizmetlerden sayılarak özel önemle desteklenmektedir. Burdur ili Yatırım Teşviklerinde 3.Bölgede olmasına rağmen, OSB yatırımcıları 4.bölge teşviklerinden yararlanmaktadır.

Burdur 2.Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmaları 1996 yılında başlamıştır. 16.10.2009 tarihinde BURDUR 2.OSB tüzel kişilik kazanmış ve resmen kuruluşunu tamamlamıştır.

Bölge ortaklarımız, Burdur İl Özel İdaresi (%34), Burdur Belediyesi (%33), Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (%33)’dür.

OSB’miz Burdur Şehir Merkezine 15 km, Burdur Gar Yükleme noktasına 15 km. Antalya limanına 130 km. ve Isparta Süleyman Demirel Havalimanına 15 km. mesafededir.

21 sanayi parseli Burdur 2. OSB adına tescil edilmiştir.

Bölge toplam büyüklüğümüz 961,200 m2, toplam sanayi parseli alanımız 21 parselde, 611.583,75 m2’dir.

21 adet parselde 611.583,75 m2 sanayi parseli tahsis edilmiştir.

5 adet parsel işyeri açma ve çalışma ruhsatı almıştır.

11 adet firma inşaat ruhsatı almıştır.

5 adet tahsisi yapılan ve proje aşamasında olan firma mevcuttur.

Bölgemizde faaliyette bulunan 5 firmada yaklaşık 350 çalışan bulunmaktadır. Yoğunluğu mobilya ve mermer fabrikasında olmak üzere yaklaşık 90 kadın personel istihdam edilmektedir.


Burdur Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Burdur Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Burdur Çince Tercüman » Burdur Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Burdur Çince Tercüman   » Burdur Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Burdur Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri