Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduÄŸunuz makineyi Çanakkale bölgesinde fabrikanızda açılış aÅŸamasından, kurulum aÅŸaması ve test aÅŸaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Çanakkale bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından saÄŸlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doÄŸrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de saÄŸlanmaktadır.

Çanakkale bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eÄŸitimi , Çinli ÖÄŸretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletiÅŸimi saÄŸlamak üzere Çince Makine eÄŸitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

Ä°lerleyen aÅŸamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüÅŸmek istediÄŸinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eÄŸitimine kadar ve daha sonraki her aÅŸamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çanakkale bölgesinde Çince tercümanlık hizmeti verebileceÄŸimiz Organize Sanayi bölgeleri,ÇANAKKALE ORGANÄ°ZE SANAYÄ° BÖLGELERÄ° Çanakkale Biga Organize Sanayi Bölgesi BÄ°GA OSB Çanakkale Biga Organize Sanayi Bölgesi Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi ÇANAKKALE OSB Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi KuruluÅŸ

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi 1997 yılında kuruluÅŸ protokolünü imzalayarak faaliyetlerine baÅŸlamıştır. KuruluÅŸunda 94 parsel olarak geçen OSB alanının ÅŸimdiki güncel parsel sayısı 67’dir. Toplamda 108 hektarlık alanı ile birlikte 620.848 metrekarelik sanayi parseli vardır. Tüm parsellerinde Altyapı hizmeti mevcuttur.

Bölgede Elektrik Dağıtımı, Su Temini, DoÄŸal gaz altyapısı, atık su deÅŸarj hizmeti ve atık yönetim sistemi mevcuttur. Bununla birlikte 1000’e yakın kiÅŸiyi istihdam etmektedir. Bölgede inÅŸaat ve proje aÅŸamasındaki iÅŸletmeler de faaliyete geçtiÄŸinde istihdam sayısı 1500 olarak hedeflenmektedir.

Bölgenin Lojistik Önemi

Özellikle lojistik anlamında Çanakkale 1915 Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolunun yapımının baÅŸlaması ile birlikte Organize Sanayi Bölgemize talepler yoÄŸun miktarda artmaktadır.

Çanakkale’nin Sanayi Modelinin belirlenmesi adına sanayici destekleyen, pozitif yaklaşımla bölgenin geniÅŸlemesini hedefleyen bir anlayışa sahiptir. GeliÅŸen ülke ve ilinin ekonomine katkıda bulunan OSB orta vadeli hedefleri arasında en az %40-%45 lik bir alan geniÅŸlemesi çalışmaları devam etmektedir. Bununla birlikte bölgesinde faaliyet gösteren firmaların maliyetlerinin en aza indirgenmesi adına destek ofisleri ile birlikte bölgenin teÅŸvik imkanları konusunda desteklemektedir.

Sanayi Alanında Büyüme ve GeliÅŸme

Lojistik imkanları açısından Bursa karayolu üzerinde bulunmakla birlikte en yakın gümrük ve deniz ulaşımına 9 km, havalimanına 3.5 km ve demir yoluna 130 kmlik masefede bulunmaktadır. Ä°l merkezine yakın olması sebebi ile bölge aktif ve son tüketiciye ulaÅŸma imkanları açısından önemli rol oynamaktadır.

Bünyesinde gıda, otomotiv, PVC, tarımsal sulama boruları üretimi, orman ürünleri, banyo aksesuar grubu üretimi, mobilya aksesur üreticileri, rulman ve diÄŸer aksesuar üreticileri, alüminyum ve demir uygulamacılar, konteyner ve prefabrik imalatı, beton parke taşı imalatı, mermer iÅŸleme tesisleri, yöresel tatların üretim alanları gibi bir çok alanda faaliyet veren iÅŸletmeler mevcuttur.


Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Çanakkale Çince Tercüman » Çanakkale Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Çanakkale Çince Tercüman   » Çanakkale Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ