Çankırı Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Çankırı Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduÄŸunuz makineyi Çankırı bölgesinde fabrikanızda açılış aÅŸamasından, kurulum aÅŸaması ve test aÅŸaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Çankırı bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından saÄŸlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doÄŸrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de saÄŸlanmaktadır.

Çankırı bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eÄŸitimi , Çinli ÖÄŸretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletiÅŸimi saÄŸlamak üzere Çince Makine eÄŸitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

Ä°lerleyen aÅŸamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüÅŸmek istediÄŸinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eÄŸitimine kadar ve daha sonraki her aÅŸamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çankırı bölgesinde Çince tercümanlık hizmeti verebileceÄŸimiz Organize Sanayi bölgeleri,ÇANKIRI ORGANÄ°ZE SANAYÄ° BÖLGELERÄ° Çankırı ÇerkeÅŸ Organize Sanayi Bölgesi ÇERKEÅž OSB Çankırı ÇerkeÅŸ Organize Sanayi Bölgesi Çankırı Korgun Organize Sanayi Bölgesi KORGUN OSB Çankırı Korgun Organize Sanayi Bölgesi Çankırı KurÅŸunlu Çavundur Organize Sanayi Bölgesi KURÅžUNLU ÇAVUNDUR OS Çankırı KurÅŸunlu Çavundur Organize Sanayi Bölgesi Çankırı Åžabanözü Organize Sanayi Bölgesi ÅžABANÖZÜ OSB Çankırı Åžabanözü Organize Sanayi Bölgesi Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi YAKINKENT OSB Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Çankırı’daki Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) ve Yatırım Ortamının daha etkin tanıtılması amacıyla OSB Müdürlükleri ile birlikte KUZKA Çankırı Yatırım Destek Ofisi tarafından ortak geliÅŸtirilen çalışmalar neticesinde, yatırım ortamı tanıtım haritaları ve örnek yatırım hesaplamalarının olduÄŸu tanıtım materyalleri basıldı.

Tanıtım materyallerinin ön yüzünde OSB’lerin önemli olan noktalara olan mesafesi, bölgesel teÅŸviklerle desteklenen sektör baÅŸlıkları ve örnek bir yatırım hesabı bulunurken, arka yüzünde ise ilgili OSB’nin yerleÅŸim planı ve OSB’de faaliyet gösteren iÅŸletmelerle ilgili bilgiler bulunmaktadır.

Çankırı’da faal olan 4 OSB’ye yatırım yapan yatırımcılar 6. Bölge desteklerinden (SGK primi iÅŸveren hissesi ve vergi indirimi desteÄŸinde) faydalanmaktadırlar. Bu kapsamda Çankırı konumu itibariyle  Ankara ve Ä°stanbul’a en yakın konumda yer alan ve 6. Bölge desteklerinin saÄŸlandığı OSB’lere ev sahipliÄŸi yapmaktadır.


Çankırı Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Çankırı Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Çankırı Çince Tercüman » Çankırı Makina Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Çankırı Çince Tercüman   » Çankırı Makina Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Çankırı Organize Sanayi Bölgesi Makine Kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ