Edirne Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Edirne Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Edirne bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Edirne bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Edirne bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  Edirne Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

İlimizde Organize Sanayi Bölgesi kurulabilmesi amacı ile Edirne Valisi başkanlığında toplanan Müteşebbis Heyet 04.02.1994 tarih ve 94/1 sayılı kararı ile

  1. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası
  2. Edirne Sanayici ve İşadamları Derneği
  3. İl Özel İdaresi
  4. Edirne Belediyesi ile birlikte

Edirne Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetini oluşturmuşlardır.

1995 yılında ise Sanayi ve Ticaret Bakanlığından kredi tahsisi yapılmak suretiyle fiilen çalışmalara başlanılmış ve altyapı projeleri hazırlatılmıştır.

Organize Sanayi Bölgesi olarak Seçilmiş olan 107 hektarlık alanın Edirne Belediyesi hudutları dışında olması sebebi ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 22.06.1995 tarihli yazısı ile Edirne Belediyesi Müteşebbis Teşekkülden çıkartılmıştır.
Müteşebbis Heyetin 12/03/2007 tarih ve 2007/02 kararı ile de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Sanayici ve İşadamları Derneğinin hisselerini Edirne İl Özel İdaresine devretmeleri nedeniyle müteşebbis heyet yeniden oluşturulmuştur.

2006 yılsonu itibari ile elektrik altyapısı, Pissu, yağmursuyu ve Telekom altyapıları ile içme suyu altyapısı tamamlanmıştır.

Organize Sanayi Bölgesindeki toplam parsel sayısının 1/3 ünde işyeri açma ve çalışma ruhsatı alan firmaların temsilcileri, 2014 yılında yapılan seçimle Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu üyeliklerine dahil olmuşlardır.

2017 yılında Trakya Kalkınma Ajansının da hibe desteği ile kimyasal ve biyolojik ünitelerden oluşan 1000 m3/gün kapasiteli arıtma tesisimiz devreye alınmış ve sorunsuz olarak hizmet vermektedir.

2018 yılında ise doğal gaz alt yapısı tamamlanarak, alternatif enerji kaynağı olarak doğal gaz sanayicilerimizin hizmetine sunulmuştur.

2019 yılı içerisinde ise İmar revizyon planı tamamlanarak Bakanlığımız tarafından onaylanmış ve yapılaşmadaki %50 olan toplam inşaat alanı %70’e , 40 adet olan sanayi parseli sayısı ise 43 adete çıkmıştır.


Edirne Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Edirne Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Edirne Çince Tercüman » Edirne Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Edirne Çince Tercüman   » Edirne Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Edirne Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri