Iğdır Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Iğdır Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Iğdır bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Iğdır bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Iğdır bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  IĞDIR ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Iğdır Organize Sanayi Bölgesi IĞDIR OSB Iğdır Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

 a)  KURULUŞ  :  Iğdır ilinde sanayileşmenin düzenli toplu ve   planlı bir şekilde gelişmesini sağlamak  amacıyla ilk kez 1999 yılında  Iğdır  O.S.B. Müteşebbis Teşekkül Heyetinin  oluşturulmasına  karar  verilmiş   ve %51 katılım pay ile Iğdır İl Özel İdaresi, %35 katılım pay ile Iğdır Belediyesi , %14 katılım payı ile Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasının katılımı ile   Müteşebbis   Teşekkül  Heyeti  oluşturulmuştur.

Müteşebbis Teşekkül  Heyeti  oluşturulması için  alınan   karar aynı yıl içerisinde  onay için Sanayi ve Ticaret Bakanlığına gönderilerek  Bakanlıktan  kuruluş onayı alınmıştır.

 b)  YER SEÇİMİ    :

Kuruluş  onayının  alınmasına müteakip   Iğdır İlinde OSB kurulması için 1999  yılı   önerilen  üç ayrı  bölgede   ve  üç defa  yer seçimi  yapılmıştır.  Yapılan  bu  yer seçimi  sonucunda  Iğdır İli  merkez  Çalpala Köyü  Eşek meydanı  mevkiinde  485  Parsel de  bulunan  200 Hektarlık  arazi  OSB alanı olarak  seçilerek seçilen  yer  Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca da uygun görülmüştür.

 c) KAMULAŞTIRMA İŞLEMİ  :

Iğdır OSB için seçilen yerin  mera vasıflı arazi olması  nedeniyle mera vasfının  kaldırılması ve Tarım Reformu uygulama alanından  çıkarılması  için  Iğdır İl ve İlçeleri Kalkındırma Vakfı tarafından  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığına   44.000 YTL  OT bedeli  ödenmek suretiyle  yerin mera vasfı  kaldırılarak  hazine adına  tescil ettirilmesi  sağlanmıştır.

Yerin  Hazine adına  tescil  ettirilmesi ile birlikte  yerin kıymet  takdiri yaptırılarak  Sanayi ve Ticaret Bakanlığından  sağlanan 100.500  YTL kredi  karşılığında  11.09.1999  tarihinde hazineden  satın alınarak   Tapuda  OSB Tüzel Kişiliği adına tescil ettirilmiştir. 

 d) YERİN ZEMİN ETÜT RAPORUNUN  HAZIRLATTIRILMASI :

2000 yılı içerisinde Satın alınan yerin  yerleşim amaçlı  Jeolojik- Jeoteknik  Etüt Raporunun  yaptırılması  için  masrafları ortaklar tarafından  karşılanmak üzere  araştırmalar  yapılmış  yapılan  araştırma  neticesinde  söz konusu  raporun Karadeniz Teknik  Üniversitesine 18.000 YTL karşılığında  hazırlatılarak Bakanlığımız  ve   Bayındırlık  ve İskan Bakanlığı  Afet İşleri Genel Müdürlüğüne  onaylattırılmıştır.

 e) ALT YAPI ETÜT PROJE MÜHENDİSLİK  HİZMETLERİ İHALESİNİN YAPTIRILMASI    :

Sanayi  ve Ticaret Bakanlığından alınan  yetkiye istinaden Iğdır OSB’ nin  Alt Yapı  Etüt- Proje  Mühendislik  Hizmetleri  İhalesi 02.05.2001 tarihinde   28.000 YTL karşılığında  Iğdır İlinde  yapılarak  Yüklenici firma olan  Teksu Mühendislik  İnşaat Ticaret  Sanayi limitet şirketine  25.06.2001 tarihinde  yer  teslimi  yapılmıştır. 

  f)  YAPIMI  TAMAMLANAN  PROJELER   :

2001 yılında  yapılan Etüt- Proje  Mühendislik  Hizmetleri  İhalesi  kapsamında   yüklenici firma tarafından  hazırlanarak   Müteşebbis  Teşekkülümüze  teslim edilen  ve   Müteşebbis Teşekkülümüzce de    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onayından geçirilerek  yapımı tamamlanan  projelerden ;

        2001-   2009  YILLARI   ARASINDA

  • Hali  Hazır  Haritası
  • İmar Planı
  • Zeminde  Arazi ve Arsa Düzenleme  uygulaması  ve Parselasyon Planı,
  • Alt Yapı (Yol  ) Zemin  Araştırma  Raporu,
  •  Alt Yapı Avam Projelerinden ;

a-Yol İşleri,

b-Kanalizasyon,

       c- İçme ve Kullanma Suyu,

       d-Yağmur  Suyu,

e-Su terfi ve İsale hattı Projesi,

        f-AG-OG  elektrik Projesi   tamamlanmıştır.

6-Alt Yapı  Uygulama Projelerinden;

  1. Yol Uygulama Projesi,
  2. Atıksu (Kanalizasyon) Uygulama Projesi ,

      c-   İçme ve Kullanma  Suyu Uygulama Projesi,


Iğdır Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Iğdır Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Iğdır Çince Tercüman » Iğdır Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Iğdır Çince Tercüman   » Iğdır Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Iğdır Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri