Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Kahramanmaraş bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Kahramanmaraş bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Kahramanmaraş bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  KAHRAMANMARAŞ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi ELBİSTAN OSB Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi KAHRAMANMARAŞ OSB Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi KAHRAMANMARAŞ TEKSTİ Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kahramanmaraş Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi TÜRKOĞLU OSB Kahramanmaraş Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

KAHRAMANMARAŞ

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

  1. Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi Bakanlar Kurulunca 15.07.1976 tarihinde ilimiz Merkez ilçede kurulmasına karar verilmiştir. Bölgemiz; İl Özel İdaresi, Kahramanmaraş Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Kavlaklı Kasabası Belediye’sinin katılımlarıyla kurulmuştur. Bu Kuruluşların temsilcilerinden oluşan Müteşebbis Heyetinin sorumluluğu altında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Kavlaklı Kasabası civarında 320 hektar üzerine yapılanmıştır. Altyapı çalışmalarına 1995 yılında başlanmış 2001 yılında altyapısı tamamlanmış ve bölgemizde sanayileşme 2003 yılında başlamıştır.
    Bölgemizde toplam parsel sayısı 75 adet olup bunun, 61 adedi sanayi parseli 14 adedi de sosyal, idari tesis, hizmet destek alanı ve park parsellerinden oluşmaktadır.
  2. Bölgemizde 61 adet sanayi parselinden; 51 adet üretimde, 1 adet proje aşamasında, 1 adet inşaat aşamasında, 6 adet üretime ara veren ve 2 adet boş parsel mevcuttur. Bölgemizdeki faaliyet gösteren firmalarda tekstil, teknik tekstil, madeni mutfak eşyaları, bakalit kulp, melamin mutfak eşyaları, alüminyum levha, mobilya, bina yalıtım söve, endüstriyel klima, endüstriyel yumuşatıcı, oluklu mukavva, bulgur, polistiren ambalaj ve yalıtım malzemesi, WPC odun plastik kompozit panel malzeme, tehlikesiz atık (metal) toplama-ayırma, bakır disk, full fat soya, lavaş ekmek, endüstriyel metal cilası ve dokuma kumaştan mamul hazır giyim ürünleri üretilmektedir. Bölgemizde üretimde olan firmalarda 9062 kişi çalışmakta olup, ayrıca
  3. İnşaatı devam eden firmaların inşaatlarında 50 kişi çalışmaktadır.
  4. Bölgemizde 2019 yılında 621.846.515,00 kw elektrik tüketimi ve 1.806.317,00 m³ su tüketimi olmuştur.
  5. Bölgemizde firmaların tamamlanan yatırım miktarı 1,698,240,497.63-TL dir. İnşaatı devam eden, proje aşamasındaki ve ilave yatırım yapan firmaların yatırım tutarı ise 500.000.000,0-TL olacaktır.
  6. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan atıksu arıtma tesisi ihalesi bakanlıkça yapılmış olup en kısa sürede inşaata başlanacaktır.

Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Kahramanmaraş Çince Tercüman » Kahramanmaraş Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Kahramanmaraş Çince Tercüman   » Kahramanmaraş Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri