Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Kırıkkale bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Kırıkkale bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Kırıkkale bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  KIRIKKALE ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Kırıkkale Keskin Organize Sanayi Bölgesi KESKİN OSB Kırıkkale Keskin Organize Sanayi Bölgesi Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi KIRIKKALE OSB Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Kırıkkale Silah Organize Sanayi Bölgesi SİLAH OSB Kırıkkale Silah Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Ülkemizde, planlı kalkınma dönemine girildikten sonra, ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ PROJELERİ hızlı uygulama alanına konulmuş, Sanayicilere altyapı ve sosyal tesisleri hazırlanmış, ucuz ve uygun arsa arzı ile çeşitli teşvik olanakları sağlanmıştır.

Organize Sanayi Bölgeleri, alt yapı problemleri tamamen çözümlenmiş sanayi parsellerinden oluşup, özellikle çevre kirliliği, tarım alanlarının sanayi için kullanılmaması, istihdam, şehirlerin planlı gelişmesi konularına çözüm getirmektedir.

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Projesi de, bu arayışların en önemli halkalarından biri olup, bölgede yükselecek fabrikalar, Kırıkkale insanına ve sanayicilerimize yeni ufuklar açacaktır.

Organize Sanayi Bölgemizin gerçekleşmesi durumunda, Bölgede yaklaşık 3000 kişiye iş imkanı sağlanmış olacaktır ki, buda KIRIKKALE için büyük sorun olan istihdam problemini çözümlemiş olacaktır.

Ayrıca, üretim tesislerinin devreye girmesi, İl’ deki yan sanayinin de gelişmesini sağlayacak, piyasaya bir canlılık getirecek, bütün bunlar, İl’ in ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına neden olacak, buda Ülkemiz’ in kalkınmasını olumlu yönde etkileyecektir.

İlimizin, Devlet Karayolu ve Demiryolu yönünden merkezi konumda ve Ankara’ya 64 Km lik çift yol bağlantılı olması, eğitim olanakları ve kalifiye eleman temini yönünden çok çeşitli alanlarda potansiyele sahip olması, İlimiz de sanayi tesislerinin kurulmasını cazip hale getirmektedir.

Kırıkkale O.S.B. alt yapı tesisleri tamamlanarak 17.12.1999 tarihinde geçici, 21.03.2001 tarihinde de kesin kabulü yapılmıştır.

Yukarıda açıklanan hedeflere biran önce ulaşılabilmesi için, arsa tahsisi yapılan Sanayicilerimizin Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen şartlara ve belirlenen sürelere riayet ederek, işletmelerini kurma çalışmalarına başlaması zorunlu olmaktadır. Tahsis edilen parsellerin arsa olarak bekletilmesine, ulaşılacak hedefi engelleyici en büyük etken olması nedeniyle, Yönetim Kurulun ‘ ca müsaade edilmemektedir.

Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi, 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu hükümlerine göre kurulmuş, bir özel hukuk tüzel kişiliğidir.


Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Kırıkkale Çince Tercüman » Kırıkkale Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Kırıkkale Çince Tercüman   » Kırıkkale Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri