Kütahya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Kütahya bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Kütahya bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Kütahya bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz. Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri , KÜTAHYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Kütahya Gediz Organize Sanayi Bölgesi GEDİZ OSB Kütahya Gediz Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Merkez I Organize Sanayi Bölgesi KÜTAHYA MERKEZ I OSB Kütahya Merkez I Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Merkez II Organize Sanayi Bölgesi KÜTAHYA MERKEZ II OS Kütahya Merkez II Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Simav Organize Sanayi Bölgesi SİMAV OSB Kütahya Simav Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi TAVŞANLI OSB Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Kütahya Merkez Organize Sanayi Bölgesi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Kütahya-Afyonkarahisar çevre yoluna 7 km, Zafer Hava limanına 45 km ve Kütahya Merkez’e 18 km mesafede olan, kuzey batı-güney doğu istikametinde uzanmış ve kuzeyinde  Alayunt Mahallesi, güneyinde Büyük Saka köyü ile sınırlanmış bir konuma sahiptir. Organize Sanayi Bölgesinin kuzey sınırından Eskişehir, İstanbul, İzmir, Afyonkarahisar, Konya ve Adana illerine bağlantı sağlayan tren yolu hattı geçmektedir. Yine konum itibari ile İzmir, Bandırma ve Mudanya limanlarına eşit mesafede bulunmaktadır.

OSB’de ağırlıklı olarak porselen, seramik, cam, maden ve maden kimyasalları ile tekstil sanayi istihdamı yoğun sektörler arasındadır. Son yıllarda özellikle otomotiv yan sanayi yatırımları hızla artmıştır ve Otomotiv yan sanayinin önde gelen firmaları bilhassa Merkez OSB’de faaliyet göstermeye başlamıştır. Bunun yanında makina imalat, alüminyum metal sanayi, geri dönüşüm, ağaç sanayi ve gıda sanayide oldukça gelişmiştir.


Kütahya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Kütahya Çince Tercüman » Kütahya Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Kütahya Çince Tercüman   » Kütahya Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Kütahya Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri