Mersin Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Mersin Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Mersin bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Mersin bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Mersin bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz. Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  MERSİN ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Mersin Silifke Organize Sanayi Bölgesi SİLİFKE OSB Mersin Silifke Organize Sanayi Bölgesi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi MERSİN TARSUS OSB Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi; 1993 yılında 380 hektarlık bir alan üzerine başlangıçta 35 firma ile kurulan bölgemiz 2020 yılı itibari ile 756 hektar üzerinde 3 (üç) ayrı Bölge üzerinde faaliyet göstermektedir. Karma OSB olan bölgemiz; ağırlıklı olarak çelik konstrüksiyon, gıda, plastik, makine, ahşap (mobilya), kimya, cam sektörleri bulunmakla birlikte 14 ayrı sektörde faaliyetlerine devam etmektedir. İlave Alan yatırımlarımız olan, MTOSB 2. Bölge 2010 yılında, MTOSB 3. Bölge ise kısa zaman önce faaliyete alınarak, kurulduğunda 380 hektar olan bölgemiz, son 10 yılda 376 hektar alan daha Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne dahil edilerek 756 hektar yüzölçümüne ulaşmıştır. Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan 3. Bölge’nin tam kapasite ile faaliyete geçmesi ile 228 parselde 25.000 kişilik istihdam ile faaliyetine devam edecek olan Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde ağırlıklı sektör olarak; Demir ve Çelik Sanayi, Gıda Sanayi, Plastik Sanayi, Kimya Sanayi, Makine Sanayi ve Cam Sanayi bulunmaktadır.

 Mersin Limanı, havayolu, karayolu gibi lojistik imkanlar bakımından son derece avantajlı bir lokasyonda bulunan Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, dünyanın her bölgesine gerçekleştirilecek ihracatı mümkün kılmaktadır. Bu lojistik imkanlar dahilinde MTOSB’de 2020 yılı içerisinde yaklaşık 800.000.000 $ ihracat gerçekleştirilmiştir.

 Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ilave alan yatırımlarından olan 3. Bölgede altyapı ve üstyapıya yönelik çalışmalar tamamlanmış olup, tüm parseller yatırımcılara tahsis edilmiştir. 2021 yılı Ocak ayı itibariyle birçok firmamız 3. Bölge ile eş zamanlı hazırlıklarına başlanan bir diğer ilave yatırım alanı olan MTOSB 4. Bölgenin yer seçim çalışmaları devam etmektedir. 69 hektar alan olarak planlanan MTOSB 4. Bölgenin de faaliyete alınması ile yeni istihdam alanları yaratacağımız bölgemizde bir diğer yatırım planı ise Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’dir.

 Hem Model Fabrika’nın hem de İnovasyon (yenilik) merkezini aynı anda bünyesinde barındırmasıyla Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan MTOSB Model fabrika ve Yenilik merkezi toplam 3800 metre kare kapalı alandan oluşmaktadır. İsrafların önlenmesine yönelik bir çok metodun üretim ve montaj hattı üzerinden gösterileceği bir merkez olacak olan Model Fabrika’nın yanı sıra, Teknoloji geliştirme, yeni ürün üretme ve geliştirme anlamında firmalara tasarım, prototipleme elektrik-elektronik laboratuvarları ile hizmet verecek olan Yenilik Merkezi’ni de aynı anda tek projede buluşturan bu merkezin MTOSB’de faaliyete alacak olması sanayimize büyük değer katacaktır.


Mersin Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Mersin Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Mersin Çince Tercüman » Mersin Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Mersin Çince Tercüman   » Mersin Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Mersin Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri