Tunceli Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti - CindeTURKTercuman.Com - Çince Tercümanlık

Tunceli Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

Çinden almış olduğunuz makineyi Tunceli bölgesinde fabrikanızda açılış aşamasından, kurulum aşaması ve test aşaması sonuna kadar fabrikanızda çalışacak Çinden gelen Çinli teknik ekiple Tunceli bölgesindeki bulunan fabrika ekibiniz arasında profesyonelce makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti 10 yıllık tecrübe ile firmamız tercümanları tarafından sağlanmaktadır.

Bununla birlikte makinanın kullanım klavuzu talep doğrultusunda yazılı olarak Çince – Türkçe’ye çeviri Türkçeye tercüme edilmektedir. Çince tercüme hizmetinizi de sağlanmaktadır.

Tunceli bölgesindeki  Makine kurulumu sonrasında makinanın çalışma eğitimi , Çinli Öğretici ile makinayı kullanacak personel arasındaki iletişimi sağlamak üzere Çince Makine eğitimi tercümanlık hizmeti de verilmektedir.

İlerleyen aşamalarda makinede meydana gelecek herhangi bir arızada yada olumsuzlukta Çinden teknik personel ile görüşmek istediğinizde Online Çine Tercümanlık hizmeti de tarafımızdan sunulmaktadır.

Kısacası Çinden aldığınız makinanın Fabrikanıza kurulumundan , çalışma eğitimine kadar ve daha sonraki her aşamada ihtiyaç duyacağınız Çince Tercümanlık hizmetini firmamızdan profesyonelce alabilirsiniz.

Çince Tercüman taleplerinizi karşılayabileceğimiz organize sanayi bölgeleri ,  TUNCELİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ Tunceli Organize Sanayi Bölgesi TUNCELİ OSB Tunceli Organize Sanayi Bölgesi

Çince Tercüman Talep Et
Telefonla (Whatsapp)
0 530 597 80 87
Tercüman Talep Formu yada
cincetercuman.net@gmail.com
üzerinden çince tercüman
ekibimizden talep edebilirsiniz.

İlimiz İsmet İnönü Mahallesi Harçik mevkiinde bulunan 106 Hektar alan üzerinde Organize Sanayi Bölgesi kurulması çalışmaları 1990 yılında yapılan ön etüt sonucu; 23/12/1990 tarihli ve 20734 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yatırım programına alınıp Tunceli Organize Sanayi Bölgesinin kurulması yönünde yapılan çalışmalara başlanılmıştır.

-Tunceli İl Özel İdare Müdürlüğü’nün %50 hisse,

-Tunceli Belediye Başkanlığı’nın %25 hisse,

-Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının, %25 hisse, iştiraki ile

İlimiz İsmet İnönü Mahallesi Harçik mevkiinde kurulmuştur.

Tunceli Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı işine ait Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri 1997 tarihinde tamamlanarak Bakanlık onayına müteakip 24/12/1997 tarihinde ihale edilmiş ve 15/01/1998 tarihinde ihale sözleşmesi imzalanarak altyapı işi yapımına başlanmıştır.

Tunceli Organize Sanayi Bölgesinde mevcut bulunan 36 sanayi parselinin altyapısının % 90’ı 14/12/2001 tarihi itibari ile tamamlanmıştır. OSB tarafından yapılan arsa satışlarına yatırımcı ve girişimciler tarafından herhangi bir talep olmadığından Bakanlığımız tarafından 11/09/2002 tarihi itibariyle geçici tasfiyesi yapılmıştır.

Ancak; 2010 yılında yatırımcı ve girişimcilerden gelen arsa talepleri doğrultusunda Tunceli OSB’nin yeniden faal hale getirilmesi için Müteşebbis Heyet Başkanlığımız tarafından gerekli çalışmalar yapılmış ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına talepte bulunularak OSB’nin yeniden faal hale getirilmesi çalışmaları kapsamında Bakanlık tarafından 2011 yılı yatırım programına alınmıştır.

Geçici tasfiye ile yeniden faal hale getirilmesi süreci arasında kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı, yağmur suyu, yangın hidratları, şebeke içi kanalizasyon ve içme suyu borularında tasfiye kabulü tarihinden bugüne kadar geçen sürede mevcut imalatlarda bozulma, tıkanma ve arızalar nedeniyle kısmen tahribatlar oluşmuştur

Geçici tasfiye sürecinde OSB altyapısında meydana gelen yıpranma ve bozulmalar nedeniyle Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2011 yılında Sanayi Altyapılarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi kapsamında yapılan teklif doğrultusunda Başkanlığımız tarafından Ajansa proje sunularak iyileştirme ve geliştirme kredi sözleşmesi yapılmıştır. Fırat Kalkınma Ajansı aracılığı ile OSB altyapısının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi kapsamında hazırlanan proje ile halen yürütülmekte olup, 2013 yılının Nisan ayında bitirilmesi düşünülmektedir.

Bölgede bulunan 36 sanayi parseline yatırımcılar tarafından yapılan başvuruların fazla olması nedeniyle mevcut 36 sanayi parseli üzerinde yapılan çalışmalar ile parsel sayıları artırılarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı (Sanayi Bölgeleri Genele Müdürlüğü) onayına müteakip mevcut parsel sayısı 43’e çıkarılmıştır. 

Bölgede bulunan 43 adet parselden 32 adet parsel yönetim kurulu tarafından tahsis edilmiş, Bugün itibari ile 32 yatırımcı ile Bedelsiz Arsa Sözleşmesi imzalanmıştır.


Tunceli Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Oku, Tunceli Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti Haberini Yorum Yap, Paylaş
Etiketler; »Tunceli Çince Tercüman » Tunceli Makine Kurulumu Çince Tercüman
Etiketler » Tunceli Çince Tercüman   » Tunceli Makine Kurulumu Çince Tercüman  
Google ARA: Tunceli Organize Sanayi Bölgesi makine kurulumu Çince Tercümanlık hizmeti

DİĞER ÇİN TERCÜMAN HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri